Welkom bij de e-community voor mensen die overtuigd zijn van een goede toekomst. Wel een toekomst waar je wat voor moet doen. Welkom bij:


Het aanbreken van een nieuwe dag laat nog steeds op zich wachten. Of wacht zo'n nieuwe dag op ons?

Nijmegen, najaar 2013 - De NewDay.nl/ETLD Groep is na al die jaren nog steeds een one man-band. Wel een initiatief met: een aanzienlijk netwerk, paraatstaande e-partners en een aantal webinitiatieven die de initiator min of meer acceptabel genoeg zelf kon bouwen. Zie daarvoor de linkerkolom.

Alle activiteiten die onder de vlag van NewDay.nl/ETLD.org worden ondernomen vallen in één van de vier aandachtsgebieden: Society, Earth, Space, Beyond?(... het huidige weten). Grote aanjager achter dit alles is evolutie, oftewel: verandering van wat dan ook onder invloed van tijd en omstandigheden.

NewDay.nl gaat over de keuzes die we maken, over het versnellen van de evolutie van de mens, over ons werkelijkheidsbeeld en over de manieren waarop wij onze samenlevingen zien en inrichten. NewDay.nl weet niet hoe het moet, wel dat we met zoveel mogelijk daarmee bezig zouden moeten zijn.


Filosofie NewDay.nl in een TESTvideo uit 2007 (4 min)

NewDay.nl/ETLD
1996 - online 1999 - 2013